Over ons

Over ons

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Geavanceerde werktuigbouw met slimme oplossingen en complexe berekeningen

Huygens Engineers lost werktuigbouwkundige problemen op en ontwerpt en valideert innovatieve componenten en systemen voor klanten en met klanten. Onze kernexpertise is geavanceerde werktuigbouw waar slimme oplossingen en/of geavanceerde berekeningen een rol spelen.

Voorbeelden zijn kostprijsreducties en levensduur verbetering van hoogwaardige kleine componenten waaronder sensors, het ontwikkelen van nieuwe generatie voedseltransportsystemen, het ontwikkelen van getijdenturbines, het betrouwbaar krijgen van scheepsvoortstuwers, het ontwikkelen van simulatiemodellen en software tools voor verschillende toepassingen

Onze grootste klantenclusters bevinden zich in de voedselindustrie en in Offshore/Marine. Wij zijn meer competentie-gericht dan industrie-gericht, en werken slechts voor één klant per toepassingssegment. Dit beleid stelt kennis veilig voor onze klanten en bevordert kruisbestuiving vanuit overige gebieden.

Wij ontzorgen R&D afdelingen zodat men zich kan bezigen met nog sneller leveren van innovatie, en minder werkdruk en vertraging ervaart met operationele aspecten. We kunnen omgaan met groeiende inzichten tijdens het proces, zowel op technisch als op functioneel vlak; dat is ook waar ontwikkeling over gaat.

Huygens Engineers heeft in 2022 20 ingenieurs in dienst met verschillende opleidingsniveaus en hoeveelheid ervaring (4 PhD, 12 MSc en 4 BSc met gemiddeld 10 jaar ervaring).

"Wij zijn meer competentie-gericht dan industrie-gericht"

Complexe berekening op een beeldscherm Complexe berekening op een beeldscherm
Ingenieur van Huygens Ingenieurs doet een simulatie op een computer Ingenieur van Huygens Ingenieurs doet een simulatie op een computer
Competentie-gerichte innovatieve componenten Competentie-gerichte innovatieve componenten

MEER INFORMATIE

Meer informatie of direct contact?
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.


Telefonisch
e-mail