Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Zelfsturende R&D en Engineering op aanvraag

Huygens Engineers ontwikkelt of verbetert geavanceerde systemen, componenten, structuren en gereedschappen voor klanten en met klanten. Als ingenieursbureau werken wij aan haalbaarheidsstudies, conceptontwikkeling, systeemarchitectuur, experimentele opstellingen, detail engineering, analyse inclusief geavanceerde simulaties, validatie, ontwerp voor productie, certificering en levering van prototypes en meetopstellingen.

Wij voeren analyse-, ontwerp- of engineeringwerk uit, ontzorgen R&D afdelingen en Engineering afdelingen met zelfsturende capaciteitsuitbreiding of wij fungeren als volledig externe R&D afdeling met flexibele capaciteit. 

Huygens Engineers koppelt theoretische kennis aan een praktische uitvoering. Ons werkvlak is Werktuigbouw en Electrotechniek. Als ontwerpers of systeemarchitecten werken wij aan geïntegreerd ontwerp en analyse op het gebied van mechanica, aandrijftechniek, aspecten van materiaalkunde & tribologie, warmteleer, stromingsleer, aspecten van procestechniek, electromagnetica, regeltechniek, besturing, sensoren.

Wij werken aan grensverleggend resultaat op het gebied van hightech, fluidics, energietransitie, scheepsvoorstuwing en power conversion / stabiliteit van heel klein (milliwatts) tot heel groot (megawatts).

Ons ingenieursbureau houdt kantoor in Hengelo Overijssel nabij de Universiteit Twente + Saxion College en in Den Haag met een band met zowel de TU Delft als Hogeschool Inholland. Ons opleidingsniveau is nu 20% gepromoveerd, 30% Bachelor en 50% Master.

"Wij zijn meer competentie-gericht dan industrie-gericht"

ingenieursbureau ingenieursbureau
Ingenieur van Huygens Ingenieurs doet een simulatie op een computer Ingenieur van Huygens Ingenieurs doet een simulatie op een computer
Ingenieursbureau Huygens Engineers Ingenieursbureau Huygens Engineers

MEER INFORMATIE

Meer informatie of direct contact?
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.


Telefonisch
e-mail